Gratis Wi-Fi i lufthavne er snart fortid

0

wi-fi-lufthavne-passagererTEKNOLOGI: Passagerer i lufthavne verden over skal snart til lommerne, hvis de vil være online. Flere lufthavne overvejer kommercielle Wi-Fi modeller. 

Flypassagerer streamer for mange videoer, når de venter på at gå ombord på flyet. Det er formentlig en af årsagerne til, at flere lufthavne nu overvejer betalingsmodeller for Wi-Fi.

Ny undersøgelse fra SITA, der arbejder med kommunikation og IT inden for luftfart, viser, at mens flypassagerer nu kan finde gratis og ubegrænset Wi-Fi i tre ud af fire af verdens lufthave, er det tal 54 pct. i 2019.

”Ingen lufthavne foreslår at reducere udbuddet af Wi-Fi, men flere vil introducere kommercielle modeller,” forudser Nigel Pickford, marketingschef hos SITA, til travelandleisure.com

Ifølge SITA vil passagerer stadig have adgang til begrænset gratis internet i lufthavnene, men med tiden vil de skulle betale for alt ud over den begrænsede periode.

Årsagerne til de nye betalingsmodeller er, ifølge SITA, at de rejsende har fået hurtigere smartphones, og at de anvender dem til video-streaming og surfing.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvilke lufthavne der er tale om, men indtil videre er det primært lufthavne i Nordamerika og Mellemøsten, der anvender kommercielle Wi-Fi-løsninger.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz