Gravide kan få flybilletter refunderet

gravidBåde SAS og Norwegian tilbyder nu gravide rejsende, der aflyser rejser til zika-ramte områder, at de kan få deres penge igen.

”Hvis man er gravid og skal rejse til for eksempel Sydamerika, kan man få sin billet refunderet. Man skal bare tage kontakt til SAS, siger Knut Morten Johansen fra SAS presseafdeling ifølge avisen.dk. Han understreger, at SAS ikke selv flyver direkte til Sydamerika. Men SAS refunderer billetten selv om SAS kun står for en del af turen: ”Hvis man har bestilt billet hos os og rejser videre med en Star Alliance partner, så refunderer vi den billet”, siger han.

”Hos Norwegian er det besluttet, at gravide, der rejser mod Caribien, har mulighed for at blive ombooket gratis eller at få deres billet refunderet. Det gør man ved at kontakte vores kundecenter”, siger informationsmedarbejder Daniel Kirschhoff.

Norwegian flyver fra København til Puerto Rico og St. Croix. Det er billetter til de destinationer, som gravide rejsende hos Norwegian kan få hjælp til at ombooke eller få refunderet.

Hos SAS understreger man, at tilbuddet ikke kommer, fordi at det er farligt at rejse til Sydamerika, men et forsøg på at imødekomme usikkerhed hos kunderne: ”Der er ingen skandinaviske lande, der fraråder rejsende at flyve til Sydamerika, men vi forstår, at der er uro blandt de gravide, og det har vi taget konsekvensen af”, siger Knut Morten Johansen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.