Grønlandsk hotel renoveret for 75 mio. kr.

Grønland Hotel Hans EgedeHOTELLER: Hotel Hans Egede i Nuuk er renoveret for 75 mio. kr. Efter to års om- og tilbygning samt omfattende renovering af alle værelser og hotellets faciliteter, er hotellet nu et af Grønlands mest moderne konferencehoteller.

Nuuk kan nu måle sig med internationale standarder og konkurrere i superligaen med nabolandene i Vestnorden og Danmark i forhold til kursus- og konferencefaciliteter.

Hotel Hans Egede er bygget i fire omgange. Første etape stod klar i 1987, etape 2 i 1990 og 3. etape var færdig i 2008. Kronen på værket er det seneste udbygnings- og renoveringsprojekt siden 2013, hvor hotellet har fået ny facade, toprenoverede værelser og en udbygning med et 5-stjernet kursus- og konferencecenter på 1.600 m2.

I dag råder Grønlands største hotel- og konferencevirksomhed over 13.500 m2 i hjertet af Nuuk og beskæftiger 80 medarbejdere.

Kursus- og konferencecenteret er etableret med alle tænkelige faciliteter, og det mest moderne møde- og konferenceudstyr. I forbindelse med den omfattende renovering af Hotel Hans Egede, hvor alle 156 værelser er renoveret, har man også opgraderet hotellets serviceniveau og tilføjet en række ekstra faciliteter, f.eks. et fitness center.