GSA-bureau får ny sælger

0
Pia Kristoffersen.
Pia Kristoffersen.

TURISME: 25-årig nordmand begyndte i går som ny account executive hos internationalt GSA bureaus nordiske hovedkontor i København, som bl.a. repræsenterer en række flyselskaber.

På General Sales Agent-bureauet Discover The World havde norske Pia Kristoffersen i går første arbejdsdag som fastansat med titel af account executive.

Hun er nyudklækket cand.merc i branding & communication management, og arbejdede i studietiden for Discover, primært med Expedia Travel Agent Affiliate Program, hvor hun var ansvarlig for marketing og kontakt til rejsebureauer i Skandinavien.

Pia Kristoffersen har gennemført sine studier i Danmark, og med sin ansættelse i Discover bliver hun i København, hvor hun skal være en hovedkraft bag rejsebureaukontakten på det norske marked. Her vil hun være i dialog med rejsebureauer på vegne af Discovers øvrige kunder blandt flyselskaber, hotelkæder, krydstogt og distribution.

Discover The World er et af verdens største GSA-virksomheder med over 80 afdelinger i 60 lande. Discover The World i Norden dækker fra sit kontor i København såvel Skandinavien som Finland og de Baltiske Lande.

Blandt Discovers nordiske kunder er AeroMexico, færøske Atlantic Airways, China Airlines, Czech Airlines, Gulf Air, Hong Kong Airlines og Expedia Travel Agent Affiliate Program.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz