GSA-bureau ked af tab af Air Canada

Air canada airbus a330-300 heathrowLUFTFART: ”Vi er kede af, at samarbejdet med Air Canada stopper og at vi dermed mister fire gode ansatte, men Airline & Travel Marketing er stadig et solidt firma,” siger adm. direktør for det danske GSA-bureau.

Standby.dk kunne i går oplyse, at det danske General Sales Agent-bureau, ATM, Airline & Travel Marketing, fra udgangen af marts næste år har mistet kontrakten med Star Alliance-medlemmet Air Canada, som ATM har repræsenteret på det nordiske marked i 22 år.

ATM’s adm. direktør, Patrick Menzies, siger til standby.dk: ”Air Canada har opsagt samarbejdet med ATM, men vi har stadig to gode kunder i Cathay Pacific og South African Airways. Vi kigger på nye muligheder, men har ikke lagt os fast på vores fremtidige kurs.

Men det er meget ærgerligt, at vi, i forbindelse med at Air Canada har opsagt kontrakten med os, måtte opsige fire rigtig dygtige medarbejdere, der arbejdede med Air Canada – to indenfor reservation og to indenfor salg. Jeg ville meget gerne have beholdt dem. Jeg håber, de snart finder nyt arbejde og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger,” siger Patrick Menzies.

ATM-direktøren ved endnu ikke, hvordan Air Canada fremover vil vise flaget på det nordiske marked når samarbejdet med ATM ophører 31. marts. ATM har nordisk hovedkontor med 14 medarbejdere i København.

Air Canadas eneste rute til Norden er mellem Toronto og København – ruten fra Canadas største by flyves hele året, dagligt i højsæsonen. Canadas største flyselskab betjener pt. 205 lufthavne, 64 i Canada, 54 i USA og 87 i Afrika, Asien, Australien, Caribien, Europa, Mellem- og Sydamerika samt Mellemøsten. Air Canada er ifølge egne oplysninger verdens 20. største flyselskab, sidste år havde det over 41 mio. passagerer.