Guider smidt hjem

To guider fra rejseselskabet Ung Rejs havde så svært ved at skelne mellem arbejde og fornøjelse, at de  nu er sendt hjem fra den populære charterdestination Sunny Beach i Bulgarien, skriver Berlingske Tidende i dag.

 

Guiderne drak  begge så store mængder alkohol, at direktøren hos Ung Rejs, John Tobiesen, ikke så anden udvej end at booke to pladser på det første ledige fly mod Danmark.

 

»Det er en klar overtrædelse af vores regler at være fuld i uniform. Det vil vi ikke tolerere. Derfor er samarbejdet med de to ophørt,« siger John Tobiesen.

  

»Det er i orden at drikke en genstand eller to, men guiderne må ikke være direkte berusede,« forklarer han.

 

Ifølge John Tobiesen er de to  de eneste  af selskabets 60 guider i Sunny Beach, som er blevet sendt hjem denne sæson.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.