Guitar-legende spiller i Tivoli

Mark Knopfler.

Mark Knopfler.

Den verdensberømte guitarist Mark Knopfler gæster Plænen i Tivoli søndag den 14. juni næste år. Billetter kan købes allerede fra på fredag.

I Tivoli vil Mark Knopfler spille velkendte Dire Straits-hits og numre fra sin egen solokarriere, bl.a. fra sit helt nye album, der udkommer næste år.

Der sættes 9.500 billetter til salg til et aflukket koncert-område på Plænen allerede fra på fredag, 3. oktober. Selv om man ikke køber billet til dette område, kan man nyde koncerten på afstand i Tivoli.

Mark Knopfler optræder med sit syv mand store band, hvoraf størstedelen har turneret fast med ham i næsten 20 år.

Mark Knopfler arbejder i øjeblikket i studiet med at lægge sidste hånd på det kommende album Tracker, der bliver hans 9. soloalbum. Som altid kombinerer han skæv lyrik med sit karakteristiske guitarspil. Det er en opskrift, der har ført til kæmpesucceser som Dire Straits-signaturalbummet Brothers In Arms fra 1985. Det solgte over 30 millioner eksemplarer og blev det første album, der solgte over en million cd’er, som dengang var det nye format. Singlen Money for Nothing blev nr. 1 i USA og blev den første musikvideo på engelsk MTV.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.