Høj belægning på Asien-ruter

Med over 80 pct. af sæderne fyldt har SAS en højere kabinefaktor på sine ruter til Asien end for selskabet generelt, og i en pressemeddelelse i går oplyser SAS, at interessen for selskabets vinterprogram til destinationer i Asien er meget stor, skriver Børsen i dag. 
Vinterrejseplanen, som indledes 27. oktober, indeholder i år også afgange til Delhi i Indien. Dertil kommer klassikerne som Bangkok i Thailand og Beijing i Kina. 
 
 
»I år ser vi frem til inkluderingen af Delhi i programmet. Der er en stor interesse for ruten – både blandt feriegæster og forretningsrejsende,« udtaler CEO for SAS International, Lars Sandahl Sørensen. 
En tilsvarende stor interesse er der for afgangene til Dubai, nævner SAS. Der vil fra oktober være tre ugentlige afgange til både Dubai og Delhi fra København. Til Bangkok er der mulighed for at hoppe på et SAS-?y fem gange om ugen fra København. 
Andre destinationer er Beijing, som betjenes med 10 afgange om ugen, hvoraf syv er fra Danmark og tre er fra Stockholm. En anden populær destination er Tokyo, hvortil SAS ?yver seks gange om ugen fra København. 
SAS oplyser, at efterspørgslen for selskabets ruter til Asien i sommerperioden har været stærkere end året før. 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.