Handlingselskab ommøblerer

Aviators direktør i Københavns Lufthavn, Ole Brinks Andersen.

Aviators direktør i Københavns Lufthavn, Ole Brinks Andersen.

FLYHANDLING: Handlingselskabet Aviator klar med ny organisation for sin Aviator Group – firmaet, det tidligere Novia, er det næststørste i Københavns Lufthavn. Direktøren for Aviator i Københavns Lufthavn bliver også ansvarlig for handlingselskabet i Sverige og Finland.

Paul Synnott, koncernchef for den svenske Aviator Group, har blandet kortene for at få en ny organisation på plads. Aviator håndterer flyselskaber i 24 lufthavne i Norden og Storbritannien.

Koncernchefen forklarer ændringerne med, at de er nødvendige for fortsat at kunne være effektive i et meget konkurrencepræget marked. Aviator mistede ved månedsskiftet sin største kunde i Københavns Lufthavn, Norwegian, til handlingselskabet Menzies Aviation, der nu er vendt tilbage til Københavns Lufthavn.

Ændringerne hos Aviator skal bl.a. give en fladere struktur med mere centralisering.

Aviator Group er organiseret i tre geografiske divisioner, Storbritannien, Norge og DFS (Danmark, Finland og Sverige.) Direktøren for Aviator i Københavns Lufthavn, Ole Brinks Andersen, skal således nu være direktør for hele DFS-divsionen. Torben Andersen, der er øverste chef for CFS, Copenhagen Flight Services, der også ejes af Aviator, rapporterer direkte til Ole Brinks Andersen. CFS har tre kunder i Københavns Lufthavn, Easyjet, Ryanair og hollandske Transavia.

Den svenske Aviator-gruppe leverer handling-ydelser i foreløbig 24 lufthavne i Norden og Storbritannien.