Har besøgt Disneyland 2.000 dage i træk

Jeff Reitz.

TURISME: Jeff Reitz fra Californien er mere end normalt glad for Disneyland tæt på Los Angeles – faktisk kunne han forleden fejre at have besøgt den store forlystelsespark 2.000 dage i træk.

44-årige Jeff Reitz fra Huntington Beach har de seneste 5,5 år besøgt Disneyland hver dag. Besøgene, der førte til de 2.000 besøg, begyndte Nytårsdag i 2012 med hans daværende kæreste.

Han var dengang arbejdsløs og valgte at tage til Disneyland for at holde humøret oppe. Da han fik nyt job fortsatte han sine besøg, fortæller han til avisen Orange County Register. Jeff Reitz, der tidligere har været ansat USA’s flyvevåben, men som i dag arbejder inden for sundhedssektoren, siger til avisen: ”Jeg elsker at gå rundt i Disneyland og tage billeder, tale med besøgende og ansatte.”

Han har gennem årene prøvet alle forlyster og spist på alle restauranter i såvel Disneyland som søster-parken, Disney California Adventure Park.

Hans favorit restaurant er Pizza Port i Tomorrowland, mens hans favoritforlystelse er en af de mindre rutsjebaner Matterhorn Bobsleds.

Hans råd til besøgende i Disneyland er: Få fat på Disneyland app’en til smartphones og følg med i forlystelsernes ventetider og brug FastPass-systemet for at reserve tid ved de mest efterspurgte attraktioner.

”Men frem for alt gælder det om at have tålmodighed,” siger den store Disney-fan, hvis nuværende årskort løber til udgangen af januar næste år. Men indtil videre har han ingen planer om at stoppe sine daglige besøg…