Hard Rock Cafe forlader måske Tivoli

Hard-Rock-Cafe-CopenhagenTURISME: Efter næsten 20 år ved Tivoli flytter Hard Rock Cafe til Rådhuspladsen, skriver avis. Men det afviser HRC’s direktør i Danmark som ”faktuelt forkert.” Der er ikke truffet nogen endelig beslutning.

Hard Rock Cafe, HRC, åbner senere på året på hjørnet overfor Politikens Hus på Rådhuspladsen, skrev MetroExpress i går. Københavns Kommune gav denne uge tilladelse til at HRC kunne åbne på den nye adresse og holde åbent til klokken 03 med angiveligt plads til over tusind gæster.

Københavns kulturborgmester, Carl Christian Ebbesen, siger til avisen: ”Hard Rock Cafe har fået tilladelsen på betingelse af, at de kun har indgang mod Rådhuspladsen, så vi forhåbentligt undgår, at der kommer flere støjende mennesker på Vestergade.”

Hard Rock Cafe Copenhagen bekræfter ifølge MetroExpress, at de flytter til Rådhuspladsen, men

Hard Rock Cafes kommunikationsrådgiver i Danmark, Anette Price, afviser overfor standby.dk, at Hard Rock Cafe har talt med eller bekræftet noget over for avisen.

Til standby.dk siger HRC’s direktør i Danmark, Dave McBeth: ”Der er udarbejdet ansøgning om forhåndstilsagn på alkoholbevilling i forbindelse med placering på Rådhuspladsen for at finde ud af, om det ville være en mulighed. Det er det – men en masse andre godkendelser skal på plads, før det kan blive en realitet. Det er derfor faktuelt forkert at sige, at vi er på vej til Rådhuspladsen.”

Dave McBeth har i otte år været direktør for Hard Rock Cafe Copenhagen, den har 80 medarbejdere og forventer i år at omsætte for ca. 60 mio. kr., næsten en fordobling på 10 år. Hard Rock Cafe åbnede i København i 1995. Hard Rock Cafe har foreløbig 181 steder i 56 lande med 140 cafeer, 20 hoteller og 9 kasinoer.