Helikopterselskab i krise

Bel Air Aviation har gennem de seneste fire måneder mistet to af sine store kontrakter, og dermed 75% af selskabets indtægter, skriver Børsen ifølge Ritzau.

Den tidligere Gazellevinder, med Susanne Hessellund som stifter og adm. direktør, har de seneste fire måneder mistet sin kontrakt med Dong Energy og Hess i marts, hvilket betød 25% af virksomhedens indtægter, og i sidste uge mistede virksomheden, Maersk Oil, til konkurrenten NHV Dancopter. Maersk stod for 50% af virksomhedens indtægter.

”Jeg kan ikke sige så meget andet, end det er en kritisk situation”, siger Susanne Hessellund til Børsen.

Tabet kommer efter et årsregnskab for 2016, der viste en egenkapital, som er vokset fra 14,2 millioner kroner i 2015 til 47,6 millioner kroner i 2016.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.