Henrik Boserup åbner pop-up i Tivoli

Henrik Boserup.

Henrik Boserup.

Han vil relancere burgeren som det geniale måltid, den i virkeligheden er. Derfor skal folk nu smage verdens bedste og saftigste burger, og første skridt på vejen er en bod i Tivoli, hvor kokken åbner en pop-up af sin Juicy Burger i forbindelse med Halloween.

”For et år siden besluttede jeg at kaste min energi i at lave verdens måske bedste burger. Jeg forestillede mig et kompromisløst produkt, der ikke kræver de store forklaringer. Jeg anser burgeren for at være et perfekt medie til at viderefører udbredelsen af gode, kompromisløse råvarer i ethvert tænkeligt måltid. En stafet jeg fik af Søren Gericke for mange år siden, og som har fuldt mig lige siden,” siger Henrik Boserup.

I maj åbnede Henrik Boserup Juicy Burger, hvor han sommeren igennem har eksperimenteret med den bedste burgerbolle, den bedste slagter, lavet egne dressinger, syltede løg og andet tilbehør.

Nu rykker han fra matriklen i Kødbyen for at tilbyde den bedste og saftigste burger med første stop i Tivoli, hvor han åbner en bod på Plænen i forbindelse med Halloween.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.