Herning gør klar til Skandinaviens største feriemesse

Teamet bag Ferie for Alle 2016 i Messecenter Herning, fra venstre Johan Kaagaard Krog, Michelle Søgaard, Anders Ladefoged Mortensen, Lissa Pedersen, Knud Sørensen, Johnny Frandsen og Maja Kjær Juul.

TURISME: Skandinaviens største feriemesse byder næste år på over 1.000 udstillere.

”Igen næste år præsenterer vi over 1.000 udstillere Skandinaviens største udvalg af ferieoplevelser, -inspiration, -udstyr og -destinationer. Vores vigtigste mål er at sende besøgende hjem med deres drømmeferie,” siger projektchef i MCH, Anders Ladefoged Mortensen.

Ferie for Alle fylder samtlige 13 messehaller i MCH Messecenter Herning – det vil sige 60.000 kvadratmeter – og er delt op i fem områder: Udland, Danmark, Camping, Udeliv og Golf.

I de to store haller, som rummer “Udland”, vil der være fyldt med rejsebureauer og turistkontorer. Desuden vil besøgende her, som eneste sted i Danmark, finde Danmarks største charterbureauer samlet på et sted.

Et af dem er Apollo. De deltager med en stor stand med 35 medarbejdere, som i gennemsnit har arbejdet 11 år for selskabet:

På Ferie for Alle 2017 kan besøgende opleve samtlige mærker af campingvogne, autocampere og teltvogne på det danske marked samt gå på opdagelse i et stort udvalg af udstyr, fortelte og pladser i både ind- og udland.

Ferie for Alle 2017 foregår i MCH Messecenter Herning fra 24. til 26. februar. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på over 1.000 udstillere og over 400 stande. Messen besøges af over 60.000.