Hertz begrænser mobilregninger

WiFi hos HertzBILUDLEJNING: Det kan blive dyr fornøjelse at surfe på internettet uden et dansk mobilabonnement. Hertz Biludlejning tilbyder nu som første biludlejningsselskab i Danmark leje af mobilt Wi-Fi- hotspot med 2 Gbyte pr. dag.

Hertz har netop lanceret den nye service til sine kunder, der lejer biler hos Hertz i lufthavnene i Billund og København.

Det mobile WiFi-hotspot er på størrelse med en lille smartphone, og brugeren kan koble op til fem enheder til WiFi’en samtidig. På den måde kan man samtidig være online med flere smartphones, tablets og PC’ere. WiFi’en er transportabel og kan tages med overalt.

Med det nye WiFi hotspot får man dataforbrug på 2 Gbyte pr. dag i Danmark for 110 kr. om dagen, 600 kr. for en uge eller 1.910 kr. for en måned. Og der kommer ingen ekstra udgifter, lover Hertz.

Hertz gennemfører tilbuddet i samarbejde med TDC’s store netværk i Danmark – den nye mulighed er udviklet i samarbejde med Simpl World Telecom.

I løbet af næste år forventes det, at der kan tilbydes fri WiFi fra alle Hertz udlejningskontorer i Danmark.

Hertz er ifølge egne oplysninger verdens største biludlejningsselskab med 8.500 kontorer i 150 lande. Virksomheden udlejer biler, minibusser og varevogne i hele verden.