Hilton-gæster kan vælge værelse online

hilton eCheck-ind smartphoneHOTELLER: Hilton-kæden har netop lanceret ny ”eCheck-ind” mulighed på 4.100 hoteller verden over. Den nye digitale check-ind service giver kædens bonusmedlemmer mulighed for selv at vælge værelse online.

I Europa, Mellemøsten og Afrika er den nye mulighed en realitet på over 260 af kædens hoteller, herunder det 5-stjernede Hilton Copenhagen Airport.

Hilton Worldwide er ifølge egne oplysninger første hotelkæde, der gennemfører en digital lancering i denne størrelsesorden.

eCheck-ind gør det muligt for medlemmer af bonusprogrammet Hilton HHonors før ankomst til hotellet at checke-ind og vælge det værelse, de ønsker, via en digital værelsesoversigt direkte fra egen computer, laptop eller iPhone. Desuden kan gæsterne vælge opgradering eller tilkøbe andre services blot med et enkelt klik. I første omgang tilbydes eCheck-ind kun til medlemmer af Hilton Worldwides loyalitetsprogram Hilton HHonors og kan kun tilgås via en HHonors app.

Geraldine Calpin, chef for Hilton Worldwides globale digitale aktiviteter: “Vi har analyseret data og feedback fra over 40 mio. HHonors medlemmer samt opslag på sociale medier m.m. Det var tydeligt, at gæsterne ønsker en højere grad af valgfrihed og mere kontrol. Faktisk viser ny undersøgelse, at 84 pct. af forretningsrejsende ønsker muligheden for selv at kunne vælge deres værelse.

Det er lige præcis det, vi nu tilbyder gæsterne. Ikke alene kan de vælge værelsestype, men også præcis beliggenhed i hotellet og helt ned til valg af værelsesnummer. En service der ikke er set tidligere – og det er kun toppen af isbjerget for den digitale udvikling, der arbejdes på i Hilton Worldwide.”

For nylig annoncerede Hilton Worldwide, at man i 2015 lancerer endnu en teknologi, der giver gæster mulighed for at benytte deres smartphone som værelsesnøgle, så man dermed kan gå direkte til værelset ved ankomst.

Denne ”mobil-nøgle” service bliver først tilgængelig i USA for varemærker som Hilton Hotels & Resort, Canopy by Hilton, Waldorf Astoria Hotels & Resorts samt Conrad Hotel & Resorts. Ved udgangen af 2016 er det planen, at alle Hilton Worldwide hoteller globalt kan tilbyde denne teknologi.

Hilton-kæden omfatter 12 hotel-varemærker, den har 4.250 hoteller med over 700.000 værelser i 93 lande.