Hilton og Marriott cykler for velgørenhed

Hilton Copenhagen Airport holdt sidste uge velgørenhedseventen “Around the World in a Day”, en del af den årlige udfordring fra ”Hilton in the Community Foundation.” Målet for medarbejderne hos Hilton i København var at indsamle over 500.000 kr. som en tangering af det samlede velgørenhedsresultat i 2011.

 

Personale fra 83 Hilton hoteller i otte europæiske lande deltog sammen med deres velgørenhedspartnere og forsøgte samlet at cykle 40.075.16 kilometer, svarende til jordens omfang, for at skabe opmærksomhed om velgørenhed og rejse penge til udsatte børn og unge. Hvert hotel vælger selv valgt, hvad pengene skal doneres til.

 

Alle bidrag fra årets udfordring i København doneres til organisationen SUDEP – oversat: Pludselige og uforklarlige dødsfald forårsaget af epilepsi. SUDEP skaber opmærksomhed for epilepsi, målet er at finde årsager til epilepsi og hvordan sygdommen forhindres.

 

Resultatet blev i alt 45.785,48 tilbagelagte kilometer. I København cyklede 20 Hilton-ansatte tilsammen 540 km via en tur på godt 20 km. på Amager.

 

Hilton Copenhagen Airport donerede deres bidrag til SUDEP for at støtte Tan Farrell, souschef i hotellets køkken, der mistede sin søster pga. epilepsi.

 

For at skabe opmærksomhed omkring epilepsi har Tan startet eget projekt, hvor han 25. juli med sin far og brødre vil cykle 1.500 kilometer fra Rådhuspladsen i København til Warrington, hans hjemby i England, på 14 dage. Turen går gennem Danmark, Tyskland, Belgien, Holland og Frankrig.

 

Siden ”Around the World in a Day” blev stiftet i 2007, er der indsamlet over tre mio. kr. til at støtte 226 velgørenhedsorganisationer for børn, skoler osv.

 

Marriott cykler til Paris for Børnecancerfonden

Event manager Thomas Corneliussen og housekeeping manager Christian Andersen fra Copenhagen Marriott Hotel skal til sommer cykle de 1.285 kilometer til Paris med Team Rynkeby for at støtte Børnecancerfonden.

 

I Team Rynkebys årlige tur deltagere ca. 800 ryttere, der alle cykler til fordel for Børnecancerfonden.

 

Det er Marriott-kollegernes egen ide at stille op i den gode sags tjeneste, sponsorkronerne kommer fra Marriott-hotellet.

 

”Når to medarbejdere vil investere så mange kræfter og så meget tid i velgørende arbejde, vil vi gerne bakke op om dem økonomisk og lægge omgivelser til arrangementer, der kan rejse penge til holdet,” siger hotellets direktør, Elmar Derkitsch.

 

Indtil videre har de to kolleger trænet indendørs på spinning cykler med deres hold, men nu er deres racercykler kommet, så en del af træningen kan rykke udendørs.

Skrevet af Henrik Baumgarten