Hjem til jul med DSB

Foto: René Strandbygaard

Foto: René Strandbygaard

Hos DSB råder informationschef Tony Bispeskov til, at pladsbillet til jul købes nu. Julen falder i en weekend, så trafikken op til jul kulminerer fredag den 23. december.

“De mest populære afgange er den 23. december midt på dagen i retning fra København til Jylland. Det er her, at vi hurtigst får udsolgt”, siger Tony Bispeskov og gør opmærksom på, der også er billige Orange-billetter.

”Udbuddet af Orange-billetter følger efterspørgslen. Vi sætter primært Orange-billetter til salg når vi fra tidligere år ved, at vi kører med tomme sæder,” forklarer han.

Flere uddannelsessteder slutter deres undervisning allerede den 21. eller den 22. december, så har man mulighed for at rejse dér, kan der være mange penge at spare.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.