Hobbitter hjælper med flysikkerhed

Forud for premieren på filmen ”Hobitten, en uventet rejse,” medvirker mange af figurerne fra den kommende trilogi i Star Alliance medlemmet Air New Zealands seneste film om sikkerhed ombord.

Air New Zealand har forhåbentlig vundet mange priser for selskabets kreativitet når det gælder sikkerhedsvideoer til sine fly. Der har bl.a. været brugt body paint, tegneserier og landets berømte rugbyhold The All Blacks.

Og nu er der kommet en ny sikkerhedsvideo – med mange af figurerne fra de kommende tre film om Hobitten. Filmene, der får premiere i år samt 2013 og 2014, bygger på Tolkiens roman og foregår tidsmæssigt før den anden trilogi om Ringenes Herre.

Også Hobbit-filmene er instrueret af Sir Peter Jackson og primært optaget i hans smukke hjemland, New Zealand. Filmen har premiere i New Zealand 28. november. Peter Jackson medvirker i den nye sikkerhedsvideo – det samme gør en af de kendte Tolkien-figurer, Gollum.

Den fire minutter lange video er foreløbig set over tre mio. gange på YouTube.com

Mens filmen hedder “The Hobbit: An Unexpected Journey” kaldes Air New Zealand-videoen “An Unexpected Briefing.”

Og det er det så sandelig. Her er masser af figurer fra dels Hobbit-filmen, dels filmene om Ringenes Herre.

“Sir Peter Jackson og filmselskabet Warner Bros Pictures var fantastiske til at støtte produktionen af denne video,” siger Air New Zealands direktør for marketing og kommunikation, Mike Tod, til avisen The New Zealand Herald og fortsætter:

“At få Gollum levendegjort for første gang uden for filmlærredet er stort.”

På dette link til YouTube kan den nye Air New Zealand og flere af selskabets ældre sikkerhedsvideoer ses:

http://www.youtube.com/results?search_query=air+new+zealand+safety+video&oq=air+new&gs_l=youtube.3.1.0l10.6875.8453.0.11469.7.7.0.0.0.0.187.735.4j3.7.0…0.0…1ac.1.Tp5jLFkczHg