Højmark Rejser overtager tre Saalbach-hoteller

Hotel Auwirt – et af Højmarks nye hoteller.

Højmark Rejser og Ski Group-koncernen øger sin portefølje med 50% og går fra syv til 10 hoteller med egne koncepter, egne ansatte og 100% drift.

I forvejen markerer vestjyderne sig som den skioperatør i Danmark med flest selvejede hoteller, og med udvidelsen i Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, styrker man sin position. Næste skridt er at løfte staben med over 25%, så koncernen anno 2018 vil omfatte over 300.

Salgschef Majbritt Jensen: ”Udvidelsen bliver en game changer for os selv, for branchen og især for danske skigæster, der har Østrig som favoritdestination. At øge så kraftigt i ét at de mest eftertragtede områder i Europa kommer styrker vores kvalitet og servicekoncepter”.

Mange forbinder netop Saalbach og de omkringliggende områder med at stå på ski i Østrig. Området tilbyder stærk infrastruktur – alle led i oplevelsen fungerer optimalt. ”De er superstærke på alpint, men tilbyder samtidig et flot udbud i niveauer, uanset om man er begynder eller elite”, lyder det fra Majbritt Jensen. ”Destinationen har en fænomenal afterski-kultur, og tilbyder unikke muligheder for gastronomi og en spændende lokalkultur”.

Et område, som Højmark har satset meget på, er rejser for virksomheder og grupper, og de nye hoteller får en nøglerolle i den udvikling. Feltet omkring erhvervsrejser er i rivende udvikling, og koncernen vil benytte de tre nye hoteller i denne tendens. ”Med vores nye øgede kapacitet kan vi løfte niveauet markant for vores virksomheds- og grupperejser”, lyder det fra Højmark Rejser, som allerede til efteråret kan præsentere nye erhvervsprodukter.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.