Højmark Rejser overtager tre Saalbach-hoteller

Hotel Auwirt – et af Højmarks nye hoteller.

Højmark Rejser og Ski Group-koncernen øger sin portefølje med 50% og går fra syv til 10 hoteller med egne koncepter, egne ansatte og 100% drift.

I forvejen markerer vestjyderne sig som den skioperatør i Danmark med flest selvejede hoteller, og med udvidelsen i Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, styrker man sin position. Næste skridt er at løfte staben med over 25%, så koncernen anno 2018 vil omfatte over 300.

Salgschef Majbritt Jensen: ”Udvidelsen bliver en game changer for os selv, for branchen og især for danske skigæster, der har Østrig som favoritdestination. At øge så kraftigt i ét at de mest eftertragtede områder i Europa kommer styrker vores kvalitet og servicekoncepter”.

Mange forbinder netop Saalbach og de omkringliggende områder med at stå på ski i Østrig. Området tilbyder stærk infrastruktur – alle led i oplevelsen fungerer optimalt. ”De er superstærke på alpint, men tilbyder samtidig et flot udbud i niveauer, uanset om man er begynder eller elite”, lyder det fra Majbritt Jensen. ”Destinationen har en fænomenal afterski-kultur, og tilbyder unikke muligheder for gastronomi og en spændende lokalkultur”.

Et område, som Højmark har satset meget på, er rejser for virksomheder og grupper, og de nye hoteller får en nøglerolle i den udvikling. Feltet omkring erhvervsrejser er i rivende udvikling, og koncernen vil benytte de tre nye hoteller i denne tendens. ”Med vores nye øgede kapacitet kan vi løfte niveauet markant for vores virksomheds- og grupperejser”, lyder det fra Højmark Rejser, som allerede til efteråret kan præsentere nye erhvervsprodukter.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.