Højmark Rejser overtager tre Saalbach-hoteller

Hotel Auwirt – et af Højmarks nye hoteller.

Højmark Rejser og Ski Group-koncernen øger sin portefølje med 50% og går fra syv til 10 hoteller med egne koncepter, egne ansatte og 100% drift.

I forvejen markerer vestjyderne sig som den skioperatør i Danmark med flest selvejede hoteller, og med udvidelsen i Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, styrker man sin position. Næste skridt er at løfte staben med over 25%, så koncernen anno 2018 vil omfatte over 300.

Salgschef Majbritt Jensen: ”Udvidelsen bliver en game changer for os selv, for branchen og især for danske skigæster, der har Østrig som favoritdestination. At øge så kraftigt i ét at de mest eftertragtede områder i Europa kommer styrker vores kvalitet og servicekoncepter”.

Mange forbinder netop Saalbach og de omkringliggende områder med at stå på ski i Østrig. Området tilbyder stærk infrastruktur – alle led i oplevelsen fungerer optimalt. ”De er superstærke på alpint, men tilbyder samtidig et flot udbud i niveauer, uanset om man er begynder eller elite”, lyder det fra Majbritt Jensen. ”Destinationen har en fænomenal afterski-kultur, og tilbyder unikke muligheder for gastronomi og en spændende lokalkultur”.

Et område, som Højmark har satset meget på, er rejser for virksomheder og grupper, og de nye hoteller får en nøglerolle i den udvikling. Feltet omkring erhvervsrejser er i rivende udvikling, og koncernen vil benytte de tre nye hoteller i denne tendens. ”Med vores nye øgede kapacitet kan vi løfte niveauet markant for vores virksomheds- og grupperejser”, lyder det fra Højmark Rejser, som allerede til efteråret kan præsentere nye erhvervsprodukter.