Hollændere glade for Lalandia

Zoovers hjemmeside bliver hver dag besøgt af mere end 200.000 og vandt i starten af september prisen for bedste hollandske online iværksætter. Zoover er populær, fordi indholdet er baseret på brugernes egne oplevelser, og dermed giver mulighed for at se bedømmelser af rejsedestinationer, oplevelser og overnatningssteder foretaget af de rejsende selv.

Kåringen af Lalandia falder fint i tråd med, at Lalandia har oplevet en meget stor tilgang af hollandske gæster, der især i skoleferierne, herunder den store hollandske tulipan-ferie i maj, valfarter til Billund for at besøge Legoland og Lalandia, som  har et indgående samarbejde med VisitDenmark i Holland. Et samarbejde der forventes optrappet yderligere.

”De mange tilfredse gæster kombineret med det fine markedsføringssamarbejde fra VisitDenmark og Legoland betyder, at vi forventer endnu flere hollandske gæster i Lalandia i de kommende år”, siger salgs- og marketingdirektør i Lalandia, Niels Feerup.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.