Horesta ærgrer sig over kommunerne

0
Kirsten Munch Andersen.
Kirsten Munch Andersen.

TURISME: Arbejdsgiverforeningen glæder sig over nyt udspil fra kommunerne om turisme, men savner forslag, der kan skubbe det turistmæssige vækstlokomotiv i gang.

Bedre økonomiske vilkår for turisterhvervet – det er nøglen til succes, hvis dansk turisme skal have glæde af den voksende rejselyst på globalt plan, lyder det fra Horesta.

Organisationen ærgrer sig over, at kommunerne i et nyt udspil om vækst i dansk turisme forbigår at tale om de økonomiske rammevilkår som bl.a. skatter og afgifter.

”Turister er generelt glade for vores produkt og service, når de besøger Danmark. Men de er utilfredse med vores prisniveau, og det skyldes i høj grad vores høje skatter og afgifter. Derfor er det afgørende, at politikerne sætter ind her, hvis vi skal have del i den internationale turismevækst”, siger Kirsten Munch, politisk chef i Horesta.

Oplægget fra Kommunernes Landsforening har som mål at komme med forslag til, hvordan turismen kan skabe vækst og arbejdspladser.

Kirsten Munch glæder sig over, at Kommunernes Landsforening med sit udspil markerer, at turismen spiller en nøglerolle for fremtidens vækst både på lokalt og regionalt plan.

Udspillet fra kommunerne rummer en række anbefalinger til regeringen, der vil kunne bidrage til at løfte turismen. Det gælder f.eks. bedre mobildækning i yderområderne, bedre vilkår for udvikling af byerne nær kysterne og øget fokus på kulturturisme.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz