Horesta-formand morer sig over Ligestillingsrådet

Af Jens Zimmer Christensen
Formand, Horesta

 

Bella Centers adm. direktør, Arne Bang Mikkelsen, har de seneste dage været i skarp konkurrence med Ole Sohn om at være den mest omtalte person i medierne.

 

Mikkelsen optrådte tirsdag aften i den bedste sendetid på de store tv-kanaler og blev både før og efter kimet ned af journalister, som vil have kommentar til, at han tilsyneladende diskriminerer mænd ved at have indrettet en kvindeetage på Bella Sky.

 

Baggrunden er en afgørelse i Ligebehandlingsnævnet. En mand har klaget til nævnet over, at hans køn ikke har adgang til 20 af de 814 værelser på hotellet. Det er diskriminerende, mener han, og Ligebehandlingsnævnet gav ham ret.

 

Formanden for nævnet, Tuk Bakker, står selvfølgelig ved afgørelsen. Men kan måske alligevel godt se det komiske i den, for hun skyndte sig tirsdag at sige, at hotellet jo kan søge om dispensation i Ligestillingsministeriet.

 

Hvor ville det være fantastisk, hvis dette var nationens største problem og udfordring. Så kunne vi alle sove roligt om natten. Vi befinder os midt i en europæisk og amerikansk gældskrise af uanede dimensioner, og vi har en arbejdsløshed på 240.000 med risiko for en betydelig forværring til næste år.

 

Alligevel bruger vi det meste af tiden på at diskutere en 20 år gammel sag om penge fra Moskva – og 20 værelser på et københavnsk hotel.

 

Så længe de mandlige gæster har 794 andre værelser at vælge imellem af samme standard, er det ærligt talt svært at se problematikken. Og handler det om, at en mandlig gæst i ny og næ gerne vil have en større hårtørrer, så kan hotellet sikkert godt klare det.

(kommentaren er hentet fra Horestas hjemmeside)

Skrevet af redaktionen

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.