Horesta indstiller vandrerhjem til hæderspris

Værtsparret på Danhostel Ribe gennem 30 år Gudrun Rishede og Jens Philipsen.

Værtsparret på Danhostel Ribe gennem 30 år Gudrun Rishede og Jens Philipsen.

Horesta har indstillet Danhostel Ribe til Erhvervs- og Vækstministeriets Landdistriktspris 2016 side om side med den bornholmske gourmetrestaurant Kadeau og Knuthenborg Safaripark. 

”Vi betragter det som et stort skulderklap til os, vores personale og bestyrelse, men også til alle Ribes og Nationalpark Vadehavets ildsjæle, der er med til at værne om vores kulturarv og storslåede natur”, lyder det fra værtsparret gennem 30 år Gudrun Rishede og Jens Philipsen.

Danhostel Ribe får ros for at være bindeled mellem lokalsamfundet, turismen samt de lokale virksomheder og naturinteresser og for evnen til at formidle viden om Ribe og Vadehavet.

”Det har altid været vigtigt for os, at vi arbejder sammen i Ribe, for vi er en lille by uden store turistvirksomheder eller store markedsføringsbudgetter. Vi bruger vores arbejdskraft og engagement. Vi må sige, at det alligevel er lykkedes at gøre os synlige både nationalt og internationalt”.

”Der lægges vægt på vores arbejde for bæredygtig turisme, som en af de første Green Key virksomheder i Danmak. For os er bæredygtig turisme ikke kun et spørgsmål om miljøtiltag på Danhostel Ribe, men også et spørgsmål om at få en dybere forståelse for, passe på, men samtidig udvikle byen Ribe – som er Nordens ældste og Danmarks bedst bevarede middelalderby. Samme tilgang har vi til naturen i Nationalpark Vadehavet, som nu også er UNESCO verdensarv”.

Landdistriktsprisen uddeles af Erhvervs- og Vækstministeriet, til en ildsjæl, et projekt eller en forening, der har gjort en særlig indsats for at skabe vækst og udvikling i lokalsamfundet, som samarbejder og involverer partnerskaber og har en demonstrationsværdi for andre i lokalsamfund

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen har et panel til at hjælpe med at kåringen. Det består af Niels Hausgaard, sanger, tekstforfatter og entertainer, Lars Møller, kommunaldirektør, Holstebro Kommune, Dorthe Winther, formand for Sammenslutningen af Danske Småøer og Susanne Hovmand-Simonsen, godsejer, Knuthenlund

Landdistriktsprisen uddeles den 3. oktober 2016.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.