Horesta ønsker stop for Nørrebros sharia-gangstere

2

politiTURISME: Nogle uregerlige indvandrerbørn er angiveligt uden forældekontrol på københavnske Nørrebro, hvor de chikanerer værtshuse og i mafia-stil kræver beskyttelsespenge. Horesta ønsker chikanen standset.

Flere betjente på gaden og tættere samarbejde mellem politi og natteliv, er ifølge Horesta de eneste løsninger, hvis man skal komme problemerne til livs på Nørrebro.

Her udøver grupper af unge med indvandrerbaggrund hærværk mod værtshuse og presser ejerne til at betale beskyttelsespenge.

”Det er afgørende, at vi som samfund meget klart markerer, at den slags chikane og trusler finder vi os ikke i. Det kan vi kun ved at sætte ind med mere politi, for det er det eneste sprog, de unge forstår,” siger Kirsten Munch, politisk chef i Horesta.

Hun opfordrer til dialog mellem branchen, Københavns Politi og politikerne om, hvordan man hurtigst får trukket en streg i sandet over for bandemiljøet i bydelen.

”Vi har fremragende samarbejde med Københavns Politi på Vesterbro, hvor der har været problemer af en anden karakter, prostitution, og det har haft effekt. En lignende indsats er nødvendig på Nørrebro for at få sat effektiv stopper for adfærd, der ellers risikerer at komme ud af kontrol,” siger Kirsten Munch.

”For nylig kom nogle unge mænd ind og råbte, at alle gæster skulle forlade stedet. De råbte at stedet tilhører dem, og at Nørrebro hører under sharia, så der må ikke drikkes alkohol,” siger Heidi Dyrnesli fra Café Heimdal på Nørrebro til Radio24syv.

Flere værtshuse på Nørrebro er blevet afkrævet 60.000 kr. i beskyttelsespenge af sharia-gangsterne.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Horesta ønsker stop for Nørrebros sharia-gangstere"

Notify of
avatar
Karen Stigsen
Karen Stigsen

Pengeafpressing er ikke legalt. Heller ikke ifølge islam. ‘Sharia-gangstere’ for en gruppe unge tosser som bedriver leeching på en religion, er måske lige at sætte det på spidsen.
Politiet om sagen: http://jyllands-posten.dk/indland/kbh/ECE8646757/politiet-om-trusler-mod-vaertshuse-problemet-er-slet-ikke-saa-stort/

trackback

[…] ”For nylig kom nogle unge mænd ind og råbte, at alle gæster skulle forlade stedet. De råbte at stedet tilhører dem, og at Nørrebro hører under sharia, så der må ikke drikkes alkohol,” siger Heidi Dyrnesli fra Café Heimdal på Nørrebro til Radio24syv.Flere værtshuse på Nørrebro er blevet afkrævet 60.000 kr. i beskyttelsespenge af sharia-gangsterne. Horesta ønsker stop for Nørrebros sharia-gangstere […]

wpDiscuz