Horesta sætter fokus på fremtiden

Katia K. Østergaard.

Katia K. Østergaard.

HOTELLER: På torsdag har Horesta sin store Årsdag i København med 500 deltagere fra branchen og en række talere fra ind- og udland. Statsminister Lars Løkke Rasmussen åbner årsdagen.

”Vi glæder os til at samle branchen og fylde Øksnehallen med beslutningstagere, meningsdannere og andre personligheder fra branchen. Vi har fokus på fremtiden og de muligheder og udfordringer, vi står foran i en tid, hvor alt forandres, og hvor det er vigtigere end nogensinde at lade sig inspirere af andre. Det er vigtigt, at vi tager os tid til at mødes, lytte, reflektere og få skubbet lidt til tankerne om fremtiden, og det er præcis, hvad vi vil opnå med vores Årsdag,” siger Katia K. Østergaard, adm. direktør i Horesta.

På programmet er bl.a. internationale koncernchefer og succesfulde danske konceptejere, oplyser Horesta.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen åbner Horestas årsdag, hvor skatteminister Karsten Lauritzen senere indtager scenen og svarer på spørgsmål om moms, skat og AirBnB.

Som afrunding på dagen uddeler Horestas bestyrelsesformand, Jens Zimmer Christensen, MARIA-prisen. MARIA står i denne sammenhæng for Marketing Award for Raising International Awareness, den gives til person, der har gjort noget særligt for at skabe opmærksomhed om Danmark i udlandet.

Læs mere om Horestas Årsdag på hjemmesiden: horesta-aarsdag.dk – der er stadig åbent for tilmelding.