Horesta tilfreds med direktørskifte

Jens Zimmer Christensen.

Jens Zimmer Christensen.

BUDGETROD: ”Wonderful Copenhagens håndtering af hele forløbet omkring Eurovision har langt fra været tilfredsstillende. Men nu handler det om at se fremad og genskabe Wonderful Copenhagens troværdighed,” hedder det fra Horestas formand, Jens Zimmer Christensen.

”København har oplevet en vækst i antallet af turistovernatninger på 50 procent de seneste ti år. Skal denne vækstrate fastholdes, er det afgørende, at der skabes ro omkring markedsføringsorganisationen Wonderful Copenhagen”.

Sådan lyder kommentaren fra hotel-, restaurant- og turisterhvervets organisation, Horesta, efter at ni af ti bestyrelsesmedlemmer i Wonderful Copenhagen har stillet deres mandat til rådighed, og det er besluttet at gennemføre et generationsskifte på direktørposten.

”Håndteringen af hele forløbet omkring Eurovision har langt fra været tilfredsstillende. Nu handler det om at se fremad og genskabe Wonderful Copenhagens troværdighed. Derfor glæder det os, at bestyrelsesformand Peter Højland har taget hånd om situationen og lagt en strategi for organisationens videre arbejde. I den forbindelse er det afgørende, at en ny bestyrelse sammensættes professionelt og får et kommercielt afsæt,” siger Jens Zimmer Christensen, formand for Horesta.

Hoteldirektør Jens Zimmer Christensen understreger, at Horesta igennem mange år haft et tæt og godt samarbejde med Wonderful Copenhagen, som under Lars Bernhard Jørgensens ledelse har leveret en imponerende indsats, når det handler om at tiltrække turister til København.

”Men den internationale konkurrence er benhård. Derfor er det afgørende med en stærk markedsføring af hovedstaden, såvel nu som i fremtiden,” siger han.