Hotel bruger 20 mio. kr. på opgradering

Quality Hotel Høje TaastrupHOTELLER: Quality Hotel Høje Taastrup totalforvandles for tocifret millionbeløb. Hotellet var tidligere et First-hotel og før det i Scandic-kæden.

Quality Hotel Høje Taastrup blev fra januar en del af Nordic Choice Hotels, og er dermed den norske kædes fjerde hotel i Danmark. Et af målene med opgraderingerne er at gøre det til moderne møde- og konferencehotel.

Sidste år begyndte renoveringsprojektet, hvor konferenceafdelingen blev renoveret, og fra marts i år var man færdig med anden etape – restaurant, lobby- og receptionsområdet. Tredje etape af den store opgradering fortsætter nu med renoveringen af hotellets 154 værelser.

Med sin placering ca. 15 minutters kørsel fra København, tæt på en af de største togstationer i Danmark, Høje Taastrup, og motorveje, er hotellet ideelt for virksomheder, der skal samle medarbejdere, kunder eller forretningsforbindelser fra hele Danmark.

Og strategien for hotellet ligger fast fra hoteldirektør, Ronni Guldbrandsen. Hotellet skal tilbyde moderne konferencefaciliteter, professionel service samt god forplejning.

”Vores målsætningen er bl.a. at flytte hotellet fra kategorien af typiske provinshoteller til et mere velindrettet hotel. For den moderne mødegæst spiller rammerne for mødet og fællesområderne en vigtig rolle i valg af mødested. Ud over moderne mødefaciliteter, har vi derfor lagt vægt på at skabe uformelt og afslappet miljø i vores store lobby- og receptionsområde. Alt fremstår nu i et moderne design. Vi har indrettet hele arealet med spændende lounge miljøer. Her kan man sidde i mindre grupper og arbejde eller slappe af,” siger Ronni Guldbrandsen og tilføjer: ”Et stort hit hos kursus- og konferencegæster, er hotellets softice- og popcornbar.”