Hotel Dan kåret blandt verdens bedste

QualityHotel_Kastrup_003-3HOTELLER: Rejsebureauet Egencia, der er ejet af Expedia Inc. giver dansk hotel en flot udmærkelse med på vejen.

Blandt de 100 bedste forretningshoteller i verden. Denne titel har Quality Airport Hotel Dan i Kastrup netop fået. Prisen hedder ”Egencia, Best Corporate Hotel Award” og bliver uddelt hvert år. Den omfatter 10.000 hoteller fra hele verden.

”Det er en stor udmærkelse, som vi er taknemmelige for. Prisen bekræfter os desuden i, at vore gæster mærker de tiltag, vi har iværksat for godt tre år siden,” siger Jens Pedersen, hoteldirektør på Quality Airport Hotel Dan.

Prisen anerkender hoteller, der leverer en helt særlig service og som giver merværdi til forretningsrejsende. Hotellerne vurderes også på baggrund af destinationens popularitet og prisklasse.

”En sådan anerkendelse styrker motivationen hos medarbejderne, og giver overskud til at fokusere på den enkelte gæst,” siger Jens Pedersen.

Prisniveauet på det nykårede hotel ligger trods den flotte pris stadig i den lave ende. En hurtig søgning på hotelværelser på en tilfældig dag i oktober viser, at Quality Airport Hotel Dan tager 680 kroner for et dobbeltværelse, mens et andet nærliggende trestjernet hotel Park Inn By Radisson tager knap 1.200 kroner for et værelse.