Hotel d’Angleterre ansætter ledig akademiker

Kursets kandidater fotograferet i går – knælende i midten er Henning Glarvig og til højre for ham, Julie Platz. Kathrine Stadil, der omtales i artiklen, er nr. 3 fra venstre i anden række.

Kursets kandidater fotograferet i går – knælende i midten er Henning Glarvig og til højre for ham, Julie Platz. Kathrine Stadil, der omtales i artiklen, er nr. 3 fra venstre i anden række.

HOTELLER: Kursus for ledige akademikere scorer sit første hit med ansættelse af akademiker fra 1. oktober. Der er snart workshop for øvrige kompetente kandidater.

Der er nye arbejdspladser på vej for arbejdsløse akademikere i hotelbranchen. Senest har 29-årige Kathrine Stadil med kompetencepost indenfor Business Administration & Service Management samt ikke mindst en cand. soc. indenfor politisk kommunikation, landet et job på Hotel d’ Angleterre. Officielt som bookingassistent, men hotellet vil bruge hendes evner yderligere.

Hun er en del af et hold på 26 arbejdsløse akademikere, som er færdig med et nyt kursus den 10. oktober og som dagen efter holder tre workshops for hoteller og incomingbureauer.

Blandt hotellernes forespørgsler til kandidaterne er, om det kan betale sig at omdanne mødelokale til fitnessrum, hvordan hoteller i København kan ruste sig i deres lokalområde mod kommende konkurrence fra nyt hotel, hvordan et hotel får mere salg via minibarer osv.

”Kandidaterne ser alting med nye øjne – det har vi set på rundvisningerne på Crowne Plaza, Hotel Phoenix, Scandic Copenhagen, Tivoli Congress og Hotel, alle steder var det hoteldirektøren selv, der stod for rundvisningen,” siger Julie Platz fra Help@Head til standby.dk

Det nye pilotprojekt giver kandidaterne fem ugers intensivt crash-kursus til hotelbranchen. Københavns Kommune og konsulentfirmaet Help@Head har udarbejdet det nye projekt til ledige akademikere, der vil ind i hotelbranchen. I spidsen for det står ejer af Help@Head, Henning Kaae Glarvig.

Han kender hotel- og rejsebranchen fra sin tid som bl.a. Key Account Manager hos Choice Hotels samt Marketing Manager hos Wonderful Copenhagen – ligesom han har været salgschef hos Remmen Hotels.

Læs mere om projektet, tilmelding til workshoppen, kandidaterne, underviserne osv. via dette link:

http://helpahead.dk/hotelbranchen/hotel-audition.html