Hotel des Nordens i Best Western

Samarbejdet med Best Western, som omfatter ca. 4.000 hoteller i hele verden og alene ca. 190 hoteller i Tyskland, er en del af den langsigtede strategi for hotellet, som er i gang med en større ombygning af de 22.000 etagekvadratmeter.

Hotellets direktør Peter Brinks:

”Vi er meget tilfredse med det nye samarbejde og forventer os en stor tilførsel af forretningskunder, da vi bliver det eneste Best Western hotel mellem Aabenraa i Danmark og Husum/Kiel i Tyskland. Samtidig vil samarbejdet styrke vores image på den lange bane”.

Best Western Hotel des Nordens ligger 300 meter syd for den dansk/tyske grænse ved Kruså.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.