Hotel Ebeltoft Strand bygger om

ebeltoft-strandEbeltoft er i høj grad en turistby med høj aktivitet i sommermånederne og en stille vinter efterfølgende. Det må Hotel Ebeltoft Strand nu tage konsekvensen af.

Der er for lidt aktivitet i vinterperioden, og derfor skal der f.eks. ikke længere være døgnbemandet på hotellet. Ej heller vil der være åbent i hotellets restaurant i vinterhalvåret efter 1. november, fortæller hotelchef Lillian Lenbroch.

Hotellet vil modernisere alle 36 værelser. De vil blandt andet sørge for, at der i fremtiden vil være flere senge i værelserne til de større familier, og så skal gæsterne selv kunne lave mad på deres værelser i nye små køkkener.

Hotelchef Lillian Lenbroch forklarer, at mange af hotellets gæster er norske familier med børn. Det er hotellet ikke indrettet til.

Hun fortæller også, at de i de seneste år har oplevet en fremgang i antal selskaber, og det er især på dette område, hotellet vil satse på fremgang.

Det vil stadig være muligt at overnatte i ombygningsperioden den kommende vinter.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.