Hotel Eyde opgraderes

hotel eydeHotellet i centrum af Herning har kvalificeret sig til at være et Best Western Plus hotel efter en større renoveringsproces, så det nu fremstår i en fornyet og moderne udgave.

Fælles for alle Best Western Plus hoteller er, at de er 4-stjernede, og med opgraderingen er hotellet nu endnu bedre gearet til at tage imod alle de typer af gæster, der besøger byen.

”Best Western Plus Hotel Eyde har foretaget store og gode investeringer i hotellets kvalitet de seneste år”, siger Søren Nystrøm, Country Manager for Best Western Hotels & Resorts: ”Investeringerne og et professionelt og engageret personale gør hotellet til et af de mest populære blandt vores gæster. Hotellet har udmærket sig i Skandinavien ved de seneste to år at modtage Best Westerns Quality Award.”

Hotellets bestyrelsesformand, Hardy Vesterholm: ”Det, der adskiller os fra øvrige hoteller, er vores historie, som går helt tilbage til 1839. Den historie, nostalgi og stemning, som er i et så gammelt et hus, kan jo ikke skabes ved en renovering, men må passes og bevares. Det er det, som Familien Diderichsen har gjort igennem hele processen”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.