Hotel får Ny Nordisk Morgenmad

Arthur Hotels’ F&B chef, Susanne Plesner, med kokken Rasmus Bredahl.

Arthur Hotels’ F&B chef, Susanne Plesner, med kokken Rasmus Bredahl.

Ibsens Hotel i København har fået Nyt Nordisk Køkken på morgenbuffeten – sammensat af Arthur Hotels food & beverage-chef og kokken Rasmus Bredahl.

”Vi har længe ønsket at forny vores morgenbuffet, bl.a. fordi der har været delte meninger om buffeten på Ibsens Hotel, ’breakfast in a glass’. Nogle gæster kunne lide konceptet med de små sandwiches, mens andre vendte tommelfingeren nedad. Vi valgte derfor at rydde bordet og starte på en frisk,” lyder det.

Kokken Rasmus Bredahl og Arthur Hotels’ F&B chef, Susanne Plesner, har sammensat det nye morgenbord, der byder på kvalitetsprodukter. De har været rundt i Danmark for at finde gode økologiske gårdproducenter.

”Men det er ikke uproblematisk med de små leverandører. Nu har vi fundet de bedste brød, pølser og mælkeprodukter, men vi har også været ude for, at det har været svært at få sikre leverancer, eller at producenten pludselig har ændret produkterne. Men nu er det lykkedes,” oplyser Ibsens Hotel.

Udvalget har fokus på det lokale, bæredygtighed og det meste er økologisk, f.eks. produkter fra små danske mejerier.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.