Værelse 303 på Radisson Blu Papirfabrikken. (Foto: Ole Kirchert Christensen)

Hotel i Søhøjlandet med superliga-niveau

ANMELDELSE: Radisson Blu Papirfabrikken i Silkeborg byder på en firestjernet hoteloplevelse i smukke omgivelser ved Gudenåen og omgivet af et rigt kulturliv.

I flere end 50 år var papirfabrikken centralnerven i den midtjyske by Silkeborg, der frem til år 2000 havde papirproduktion med blandt andet pengesedler til Danmarks Nationalbank.

I år 2000 måtte papirfabrikken lukke, og i dag er de oprindelige bygninger nænsomt...

I flere end 50 år var papirfabrikken centralnerven i den midtjyske by Silkeborg, der frem til år 2000 havde papirproduktion med blandt andet pengesedler til Danmarks Nationalbank. I år 2000 måtte papirfabrikken lukke, og i dag er de oprindelige bygninger nænsomt restaureret og danner blandt andet rammen om Jysk Musikteater, spillestedet Kedelhuset og Radisson Blu Papirfabrikken, der åbnede i 2002. Når man ankommer til Radisson Blu Papirfabrikken er det første indtryk noget rodet, da man først skal igennem et af flere vejarbejder i byen, og umiddelbart foran hotellet er det lokale forsyningsselskab i øjeblikket ved at udskifte kloakledninger, hvorfor hotellet…

Bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Samlet bedømmelse

Oversigt :
Plus: Serviceminded personale og højt kvalitetsniveau, gode indretningsmæssige detaljer, attraktiv beliggenhed.
Minus: Ingen sengeborde, knirkende værelsesgulv, parkeringsforhold