Hotel søger madanmeldere

Restaurant ”Storm” på det nyåbnede Crowne Plaza i Ørestad kom i stormvejr, da Berlingskes madanmelder var på besøg. Det blev til to ud af seks mulige stjerner. Det får nu det 4-stjerende hotel til at ændre noget af menuen i restauranten. Den nye menu præsenteres fredag den 12. marts og dagen efter.

 

100 af de 250 sæder i restauranten er afsat til frivillige madanmeldere. For 200 kr. får de en 3-retters menu – hertil kommer så drikkevarer. Til gengæld skal de udfylde et spørgeskema bagefter og komme med ris og ros af maden og restauranten.

 

”Vi er nærmest eneste restaurant i Ørestad, så vi har navnlig i weekenderne også mange lokale gæster. Vi har aldrig før, ud over ved vores soft opening i november, haft klager over restauranten. Det, der skuffede os mest, ved anmeldelsen var, anmelderen ikke havde sat sig ordentlig ind i vores politik. Vi siger jo ikke, at alt, vi serverer, er produceret højest 300 km. fra hotellet, men at vi tilstræber dette. Enhver ved, at man jo ikke kan dyrke fx kakao eller peber indenfor en radius af 300 km fra Danmark. Vi forsøger at gøre vores bedste for at være med til at mindske miljøvirkningen og allerede nu er 45 % af vores produkter økologiske – målet er 70 %,” siger hotellets adm. direktør, Allan Agerholm, til Take Off og tilføjer:

 

”Kritikken i Berlingske chokerede os, vi levede i den tro, at vi leverede et godt produkt. Men vi har da kigget på, hvad kan forbedres og delvist omskrevet menuen.”

 
Så nu tilbyder Storm 200 muligheden for at være madanmelder for en aften. Der er reserveret 100 pladser i brasseriet fredag den 12 og lørdag den 13. marts, hvor man får en tre-retters á la carte menu efter eget valg for 200 kr. Eneste betingelse er, at man udfylder et spørgeskema efter middagen.

”Vi vil høre vores gæsters mening, om hvad vi gør godt og hvad vi gør skidt. Vi glæder os til at vise, hvad vi kan, og til at få en masse konstruktiv kritik,” siger Allan Agerholm.

 

Bordbestilling er påkrævet og foregår efter først-til-mølle princippet og gælder for maksimalt seks personer pr. reservation.
 

Skrevet af Henrik Baumgarten