Hotelgæster bruger 209 l. vand i døgnet

Dengang brugte hver gæst 240 liter vand pr. døgn – nu er tallet nede på 209 liter. Det er lavere end det niveau, der kræves, for at Scandic kan miljømærke sine hoteller med Svanen.

I samarbejde med World Water Week i Stockholm i september fokuserer Scandic endnu mere på vandet. For ikke at bruge mere end nødvendigt og for at bevare vandkvaliteten satser Scandic for eksempel på vandbesparende toiletter, energieffektive brusehoveder, håndvaske med sensorer, effektive opvaske- og vaskemaskiner, lavdoserende og miljømærkede produkter til rengøring og opvask og på flere hoteller gør man rent med vanddamp.

Desuden har Scandic erstattet flaskevand, som tidligere blev transporteret over lange strækninger til restauranterne, med eget vand, der tappes på flasker af genbrugsglas.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.