Hotelgæster får Wii-lounges

Sommergæster på Radisson SAS hotellerne i Skandinavien kan nu udfordre familien eller andre gæster i det populære tv-spil Wii. Wii spilles på storskærm i særligt indrettede Wii-lounges, hvor både børn og voksne er velkomne til at tage en dyst.

 

”Vi arbejder hele tiden med at gøre besøg på vores hoteller endnu mere spændende. Wii er utrolig populært hos børn og voksne, og vi har mange familier som gæster i løbet af sommeren, så dette initiativ føles helt rigtigt, siger Ole Sorang, marketingschef for Radisson SAS i Norden.

Hvert hotel har indrettet et særligt rum til Wii, Wii Lounge. Samtidig med at gæsterne checker ind, får de et Wii Lounge Pas, som giver fri adgang til loungen.

 

I Wii Lounge kommer man tæt på en realistisk oplevelse af f. eks. at spille tennis, baseball eller bowling uden at forlade hotellet. De velkendte sportsgrene gør, at man hurtigt og let kommer i gang med spillet. Og man bruger kroppen på samme måde, som var det f. eks. rigtig tennis eller baseball. I tennis kan en familie på fire være på banen samtidig. I andre sportsgrene er man to, eller man skiftes til at tage en tur. Radisson SAS Wii Lounges åbner for de legesyge i hele Skandinavien den 23. juni.

Skrevet af Webredaktionen