Hotelgruppe satte pris på kokke- og tjenerelever

Kokke og tjenerelever fra alle Arp-Hansens a la carte restauranter dystede torsdag i sidste uge om titlen “Årets kokke- og tjener elev 2011 i Arp-Hansen Hotel Group”. Koncernens nye Tivoli Congress Center dannede rammen om arrangementet.

 

Kokke- og tjenerelever fra samtlige koncernens a la carte restauranter deltog i konkurrencen; disse er: Brasserie Murduch på Phoenix Copenhagen, Pakhuskælderen på 71 Nyhavn Hotel, Brasserie Imperial på Imperial Hotel, The Harbour på Copenhagen Island, Tivoli Brasserie på Tivoli Hotel & Congress Center og Le Patron på Gentofte Hotel.

 

Arrangementet var kulmination på mange ugers intens træning – og en hård dag i kongres-køkkenet. Indbudt til
elevernes gourmetmiddag omkring de kreativt opdækkede borde var elevernes pårørende, koncernens samarbejdspartnere og F&B leverandører der kunne følge den hektiske aktivitet i køkkenet via storskærmen i kongrescenteret.

 

Dommerpanelet, der bestod af skuespiller og vinekspert Per Pallesen, restauratør Francis Cardenau og sommelier,
Jørgen Steen Larsen kunne sent torsdag aften udnævne følgende:

Årets kokkkelev: Peter Andersen – Copenhagen Island

Årets tjenerelev: Stephanie Delouran – Imperial Hotel!
Hun havde to dage forinden ligeledes vundet Danmarksmesterskabet for tjenerelever på TEMA2011 i Bella Center.

 

Arrangementet var det første af sin art i Arp-Hansen Hotel Groups historie. Konkurrencen er et led i Arp-Hansen Hotel Groups elevskole. Her får alle elever i deres elevtid en særlig opmærksomhed og et supplerende kompetenceløft sideløbende med deres praktikforløb i virksomheden og teoretiske uddannelse på Hotel- og Restaurantskolen.

 

Arp-Hansen Hotel Group udgøres af 11 hoteller i København. Koncernen har 2.650 værelser – ca. 20 % af hotelværelserne i København.

 

 

Skrevet af redaktionen