Hotelkæde udvider

Endnu et hotel er på vej i Århus. Den internationale hotelvirksomhed Rezidor Hotel Group vurderer, at der er basis for at etablere sig i byen, og det kan meget vel ske med et Park Inn-hotel, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

 

»Vi kigger på forskellige projekter i byen i øjeblikket,« siger Christian Gartmann, nordisk chef for Rezidor. Hotelgruppen råder over fem brands, herunder Radisson SAS, som er etableret i Århus. Lige nu satses der hårdt på Park Inn-konceptet, der kun findes to steder i Danmark, med beliggenhed i Vejle og ved Københavns Lufthavne i Kastrup. Konceptet ligger prismæssigt en klasse under Radisson SAS.

 

»Vi har succes med Park Inn i Europa og er interesserede i at udvikle det i Danmark,« siger Christian Gartmann.

 

Rezidor bygger et stort Park Inn-hotel som en del af projektet Waterfront i Stockholm. Om selskabet også går efter havudsigt i Århus, vil den nordiske chef ikke sige.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.