Hotelkæde får nyt medlem i Hillerød

Hotel HillerødHOTELLER: Small Danish Hotels udvider med 4-stjernede Hotel Hillerød. Dermed er hotelkæden med snart 100 medlemmer også i Nordsjælland.

Small Danish Hotels er Danmarks største hotelkæde bestående af kroer, hoteller, slotte og herregårde. Nu bliver dækningen bredere med det nyeste medlem, Hotel Hillerød, hvilket glæder Jørgen Christensen, direktør i Small Danish Hotels. Han siger:

”Med Hotel Hillerød får vi lukket et geografisk hul, da vi ikke tidligere har været repræsenteret så centralt i Nordsjælland. Via ophold på Hotel Hillerød er gæsten tæt på områdets slotte, skove og strande samt shopping og oplevelser i København.”

Også på Hotel Hillerød er der begejstring over det nye samarbejde, om hvilket hoteldirektør Katja Slüter siger: ”Small Danish Hotels er et stærkt varemærke, og det forventer jeg, vi kommer til at nyde godt af. Det er ikke blevet lettere at drive hotel de seneste år, men via Small Danish Hotels kommer vi til at række meget længere, end vi er i stand til på egen hånd. Derudover får vi adgang til et stort netværk, som dagligt sidder med de samme udfordringer som os.”

Hotel Hillerød betjener primært erhvervskunder, mens ønsker at tiltrække flere ferie- og weekendgæster. Det skal blive muligt med en bredere markedsføring via Small Danish Hotels i erkendelse af, at det er lettere at løfte i flok frem for at forsøge at gøre alt arbejdet selv.