Hotelkæde klar med nyt varemærke

Hotel Esplanade i Stockholm bliver et af de første skandinaviske medlemmer under Best Westerns nye varemærke, Sure Hotel.

Best Western er klar til at rulle nyt varemærke ud i Skandinavien, om end navnet på det nye ”brand” vil virke lidt specielt i Danmark… Målet er 50 af de nye hoteller på det skandinaviske marked i nær fremtid.

Under det nye varemærke Sure Hotel, der nok giver mere mening på engelsk-talende markeder, vil Best Western-kæden tilbyde hoteller med ”høj individualitet, samtidig med at de kan bruge den store kædes bookingsystem og loyalitetsprogram.

Målsætningen er at blive Skandinaviens førende hotelvaremærke i mellemklassen ved at tilbyde en ny kategori af personlige og privatejede hoteller, med den større kædes fordele,” heddet det fra Best Western.

Sure Hotel-varemærket blev lanceret i slutningen af sidste år på det amerikanske marked – over 100 hoteller er i pipelinen for at åbne den nærmeste fremtid.

I oktober lanceres de første Sure Hotel hoteller i Skandinavien, når Hotel Esplanade i Stockholm, Frimurarehotellet i Kalmar, Tylebäck Hotell & Konferens i Halmstad, Hotell Roslagen i Norrtälje, Motell Lagan i Ljungby, Hotel Statt i Hässleholm, Hotell Hovs Hallar på Bjärehalvön og Hotel Savoy i Karlstad slutter sig til varemærket.

Der er endnu ingen meldinger om Sure Hoteller i Danmark.

Dialogen er i gang med et stort antal hoteller, målet er omkring 50 Sure Hoteller på det skandinaviske marked inden for nær fremtid, hedder det.

“Sure Hotel åbner op for flere hoteller i mellemklassen som opfylder Best Westerns’ signatur – personlige og privatejede hoteller,”, siger Johan Kukacka, adm. direktør for Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien.

Sure Hotel distribueres på Best Westerns platforme og inkluderes i loyalitetsprogrammet Best Western Rewards. Udover loyalitetsprogrammet modtager hotellerne også support indenfor distribution, salg, markedsføring og indkøb fra Best Westerns netværk samt aftaler med indkøbsorganisationen Nores.

Best Western Hotels & Resorts tæller 130 hoteller i Danmark, Norge og Sverige. På verdensplan har Best Western Hotels over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

 

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.