Hotelkæde skifter markedschef

Flemming Gade Hansen.

Flemming Gade Hansen.

TURISME: Small Danish Hotels får Flemming Gade Hansen som ny markedschef. Han skal varetage kædens interesser over for udenlandske og danske agenter. Hans erfaring stammer bl.a. fra tid som direktør på hoteller, turistchef i Billund, salgschef for Sinatur Hotellerne og samme job for 5-stjernede Alter Meierhof i Flensborg. 

Gourmet, faldskærmsudspring eller kroidyl? For tredje år i træk hyldes landets bedste oplevelser, når Oplevelsesprisen 2015 uddeles i oktober – alle kan være med til at udpege vinderen.

”Med prisen ønsker vi at tilføre oplevelseslandskabet en ekstra dimension og gøre plads til nogle af alle de små perler i krogene. Samtidig giver prisen os mulighed for at hylde de udbydere, der gør et stort stykke arbejde for at give danskerne uforglemmelige oplevelser”, siger Jørgen Christensen, direktør for hotelkæden Small Danish Hotels, som i år for første gang er med til at uddele Oplevelsesprisen.

Helt fra begyndelsen har prisen høstet stor interesse, og initiativtagerne, der lancerede prisen i 2013 beretter om fortsat stigende engagement.

Se mere på hjemmesiden: smalldanishhotels.dk