Hotelkæde vil være større

Zleep Hotels ledergruppe. Fra venstre vicedirektør Jesper Østerhegn, finansdirektør Anne Kirketerp Jensen, Peter Haaber, revenue manager Ghita Hessellund Hansen, kommende HR-chef Tina Berning og driftsdirektør Per Denker Sørensen.

Zleep Hotels ledergruppe. Fra venstre vicedirektør Jesper Østerhegn, finansdirektør Anne Kirketerp Jensen, Peter Haaber, revenue manager Ghita Hessellund Hansen, kommende HR-chef Tina Berning og driftsdirektør Per Denker Sørensen.

TURISME: Mens dansk lavpriskæde i dag har ni hoteller er målet 20 i år 2020. Kæden har netop hyret tre profiler til sin ledergruppe, bl.a. partner i kendt rekrutteringsfirma, der nu bliver ny HR-direktør.

Inden for en kort periode er tre profiler hentet til Zleep Hotels ledergruppe, der nu har seks personer. Oprustningen sker for at imødekomme den øgede interesse i Zleeps-varemærke samt den udvikling, der forventes i de kommende år.

I oktober startede Ghita Hessellund Hansen som revenue manager. Hun er en erfaren prisstrateg fra bl.a. Radisson Blu og Carlson Rezidor Hotel Group, oplyser Zleep.

I denne måned blev Jesper Østerhegn vicedirektør. Han har mange års erfaring fra finans- og ejendomsbranchen – og fra januar tilslutter en af rejsebranchens mest kendte HR-personer sig Zleep Hotels, Tina Berning, der skal udvikle virksomhedens HR-afdeling. Hun har de seneste 16 år været partner i rekrutteringsfirmaet Berning & Leonhardt, som Zleep Hotels har brugt siden sin start i 2003.

Siden 2012 har Zleep gennemgået store transformationer, i form af det voksende antal hoteller og i renoveringsprojekterne på de fleste af de eksisterende hoteller. Med et kvalitetsløft af hotellerne, en opdateret visuel identitet og en oprustning i ledelsen, er Zleep Hotels klar til målet om 20 hoteller i 2020.

Peter Haaber, koncernchef i Zleep Hotels, siger: ”Zleep Hotels er i gang med en stor udvikling, og for at ruste selskabet og organisationen til yderligere hoteller og muligheder, er det nu nødvendigt at udvikle og styrke organisationen. Jesper Østerhegn som vicedirektør betyder, at vi nu kan allokere ressourser til at håndtere de mange nye projekter, ligesom Tina Bernings kompetencer vil sikre, at vi kan håndtere vores udfordringer med rekruttering, træning og fastholdelse af dygtige medarbejdere på tværs af organisationen.”

Der var i går ikke muligt for standby.dk at træffe koncernchef Peter Haaber for flere informationer.