Hotellejligheder er sommerens ferievalg

Dionyssos på Kreta er nogle af Bravo Tours mest populære lejligheder.

Det bliver mere og mere populært at bo i lejligheder på ferien. Det mærker hos Bravo Tours, hvor gæsterne både efterlyser store og små lejligheder.

”Da finanskrisen kradsede, var All Inclusive et populært valg, fordi man kendte det fulde feriebudget hjemmefra. Men nu vil danskerne skabe deres egen ferie – de vil gerne have lokale og autentiske oplevelser, og en måde at få det på er at gå ud spise på restaurant”, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

Der er stadig er mange, der vælger All Inclusive, men det altså er på vej retur og ikke så populært, som tidligere.

”En hotellejlighed er ikke som at leje en privat lejlighed i udlandet. Her er stadig de faciliteter, man kender fra hoteller, fx pool, restaurant, fitness og meget mere”, siger Stig Elling. ”Mange synes det er rart med mere plads. På et dobbeltværelse har man ofte kun sin seng og meget lidt plads, men i lejligheden kan der være en stue og et lille køkken. Og så kan det være rart at have to soveværelser, hvis man rejser med børn, som man gerne vil putte tidligere”.

I år har 10% flere valgt en hotellejlighed frem et hotelværelse, ligesom antallet af gæster, der blot vælger hotel med morgenmad, er i fremgang.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.