Hotellejligheder er sommerens ferievalg

Dionyssos på Kreta er nogle af Bravo Tours mest populære lejligheder.

Det bliver mere og mere populært at bo i lejligheder på ferien. Det mærker hos Bravo Tours, hvor gæsterne både efterlyser store og små lejligheder.

”Da finanskrisen kradsede, var All Inclusive et populært valg, fordi man kendte det fulde feriebudget hjemmefra. Men nu vil danskerne skabe deres egen ferie – de vil gerne have lokale og autentiske oplevelser, og en måde at få det på er at gå ud spise på restaurant”, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

Der er stadig er mange, der vælger All Inclusive, men det altså er på vej retur og ikke så populært, som tidligere.

”En hotellejlighed er ikke som at leje en privat lejlighed i udlandet. Her er stadig de faciliteter, man kender fra hoteller, fx pool, restaurant, fitness og meget mere”, siger Stig Elling. ”Mange synes det er rart med mere plads. På et dobbeltværelse har man ofte kun sin seng og meget lidt plads, men i lejligheden kan der være en stue og et lille køkken. Og så kan det være rart at have to soveværelser, hvis man rejser med børn, som man gerne vil putte tidligere”.

I år har 10% flere valgt en hotellejlighed frem et hotelværelse, ligesom antallet af gæster, der blot vælger hotel med morgenmad, er i fremgang.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.