Hotelovernatning i Zoo

scandic i zooKøbehavn Zoo og Scandic har åbnet auktion, hvor højeste byder kan se frem til en overnatning på et Scandic hotelværelse blandt Zoos mange dyr.

“Formålet er at samle penge ind til at beskytte de sydafrikanske næsehorn i Pilanesberg Nationalpark. Sidste år skød krybskytter lidt over 1.000 næsehorn i Sydafrika alene, og griber vi ikke ind, risikerer vi at miste de sidste næsehorn i løbet af et par årtier,” siger videnskabelig direktør Bengt Holst fra København Zoo.

Pengene går ubeskåret til indkøb af udstyr, uddannelse af antikrybskytter og overvågning af næsehornsbestanden.

Højeste byder får en overnatning i et fuldt udstyret hotelværelse med bad, toilet og fri wifi. Opholdet er inklusiv morgenmad og aftensmad samt en rundvisning i Zoo efter lukketid

“Vi er rigtig glade for at kunne stille et værelse til rådighed og dermed gøre auktionen for næsehornene mulig. Jeg er meget spændt på at se, hvor meget folk kan finde på at byde for denne unikke oplevelse,” siger Casper Puggaard, salgs- & marketingdirektør i Scandic Danmark.

Auktionen afholdes af Lauritz.com og alle interesserede kan byde ind på www.lauritz.com frem til den 15. maj kl. 10. Varenummeret er 3833333. Overnatningen finder sted lørdag den 16. maj 2015.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.