Hotelovernatning i Zoo

scandic i zooKøbehavn Zoo og Scandic har åbnet auktion, hvor højeste byder kan se frem til en overnatning på et Scandic hotelværelse blandt Zoos mange dyr.

“Formålet er at samle penge ind til at beskytte de sydafrikanske næsehorn i Pilanesberg Nationalpark. Sidste år skød krybskytter lidt over 1.000 næsehorn i Sydafrika alene, og griber vi ikke ind, risikerer vi at miste de sidste næsehorn i løbet af et par årtier,” siger videnskabelig direktør Bengt Holst fra København Zoo.

Pengene går ubeskåret til indkøb af udstyr, uddannelse af antikrybskytter og overvågning af næsehornsbestanden.

Højeste byder får en overnatning i et fuldt udstyret hotelværelse med bad, toilet og fri wifi. Opholdet er inklusiv morgenmad og aftensmad samt en rundvisning i Zoo efter lukketid

“Vi er rigtig glade for at kunne stille et værelse til rådighed og dermed gøre auktionen for næsehornene mulig. Jeg er meget spændt på at se, hvor meget folk kan finde på at byde for denne unikke oplevelse,” siger Casper Puggaard, salgs- & marketingdirektør i Scandic Danmark.

Auktionen afholdes af Lauritz.com og alle interesserede kan byde ind på www.lauritz.com frem til den 15. maj kl. 10. Varenummeret er 3833333. Overnatningen finder sted lørdag den 16. maj 2015.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.