Hotelsøgemaskine kigger på Skandinavien

Den skandinaviske regionschef for Destinations of the World, Johan Janssens.

HOTELLER: Søgemaskinen Destinations of the World fra Dubai vil i samarbejde med den skandinaviske rejsebranche. Den tilbyder ifølge egne oplysninger 160.000 hoteller på over 10.000 destinationer.

Destinations of the World, DOTW, åbnede i 1993 – og for at kunne fortsætte sin vækst kigger søgemaskinen nu også mod det skandinaviske marked. Der er udelukkende fokus på rejsebranchen i form af turoperatører, rejsebureauer, andre søgemaskiner osv.

DOTW’s regionschef for Skandinavien og Benelux-landene (Belgien, Holland og Luxembourg), Johan Janssens, siger i pressemeddelelse, at DOTW de seneste to årtier har været største grossist i udbud af hotelværelser i Mellemøsten. Alene i Dubai bookes dagligt 3.000 hotelværelser via DOTW, hvilket svarer til 20 pct. af de daglige bookinger via søgemaskinen.

”For at kunne ekspandere skal vi være aktiv i flere markeder – bl.a. er vores hjemmeside nu tilgængelig på såvel dansk, svensk som norsk,” siger Johan Janssens og tilføjer, at DOTW håber at kunne nå et samarbejde med 50 pct. af rejsebranchemarkedet i Skandinavien.

”DOTW er bl.a. meget stærke på 4- og 5-stjernde hoteller,” siger Johan Janssens og tilføjer, at DOTW’s callcenter er åben døgnet rundt samt at man ud over Mellemøsten har fokus på hoteller i Asien, Det Indiske Ocean, Caribien samt europæiske storbyer.

”Vi er 100 pct. b2b, vi sælger ikke til forbrugerne og har et loyalitetsprogram til bl.a. rejsebureauer, der booker hotel via os,” understreger Johan Janssens.

 

x

Læs Også

Luksushotel får Michelin-restaurant som partner

Boutique hotelkæden Brøchner Hotels går i strategisk samarbejde med den to-stjernede Michelin-restaurant Kadeau omkring femstjernede Hotel Herman K, der åbner i København til juni.

Kendt kæde af boutiquehoteller atter i Skandinavien

For 10. år i træk er amerikanske Kimpton Hotels i disse dage på årligt salgsbesøg i København, Stockholm og Oslo. Kæden er på vej med sit andet europæiske hotel – og har også kig på Skandinavien.

Storaktionær vil væk fra Hilton

Den største aktionær i Hilton mangler mange milliarder for at kunne betale kommende gældsposter og vil derfor sælge sine 26 procent af Hilton Worldwide Holdings.

Nyt hotel ved Københavns Lufthavn

Danmarks største hotelkæde åbner i 2021 nyt hotel med 357 værelser ved Københavns Lufthavn. I alt har kæden fem nye danske hotelprojekter på vej med over 2.000 værelser.

København er måske billigere end Stockholm

Nu er det hverdag igen, og i begge byer var hotelpriserne i bund i selve påsken, men også her så det ud til at være billigst i København. Booking.com giver en pejling, der overrasker.

Branson vil også være hotelkonge

Sir Richard Branson har købt berømt kæmpehotel i Las Vegas. Der er planer om en række Virgin Hotels i USA - og et enkelt i Europa.