Hotelsøgemaskine kigger på Skandinavien

Den skandinaviske regionschef for Destinations of the World, Johan Janssens.

HOTELLER: Søgemaskinen Destinations of the World fra Dubai vil i samarbejde med den skandinaviske rejsebranche. Den tilbyder ifølge egne oplysninger 160.000 hoteller på over 10.000 destinationer.

Destinations of the World, DOTW, åbnede i 1993 – og for at kunne fortsætte sin vækst kigger søgemaskinen nu også mod det skandinaviske marked. Der er udelukkende fokus på rejsebranchen i form af turoperatører, rejsebureauer, andre søgemaskiner osv.

DOTW’s regionschef for Skandinavien og Benelux-landene (Belgien, Holland og Luxembourg), Johan Janssens, siger i pressemeddelelse, at DOTW de seneste to årtier har været største grossist i udbud af hotelværelser i Mellemøsten. Alene i Dubai bookes dagligt 3.000 hotelværelser via DOTW, hvilket svarer til 20 pct. af de daglige bookinger via søgemaskinen.

”For at kunne ekspandere skal vi være aktiv i flere markeder – bl.a. er vores hjemmeside nu tilgængelig på såvel dansk, svensk som norsk,” siger Johan Janssens og tilføjer, at DOTW håber at kunne nå et samarbejde med 50 pct. af rejsebranchemarkedet i Skandinavien.

”DOTW er bl.a. meget stærke på 4- og 5-stjernde hoteller,” siger Johan Janssens og tilføjer, at DOTW’s callcenter er åben døgnet rundt samt at man ud over Mellemøsten har fokus på hoteller i Asien, Det Indiske Ocean, Caribien samt europæiske storbyer.

”Vi er 100 pct. b2b, vi sælger ikke til forbrugerne og har et loyalitetsprogram til bl.a. rejsebureauer, der booker hotel via os,” understreger Johan Janssens.

 

x

Læs Også

Nyt hotel får bydelens fotos på værelserne

I september åbner Scandic et af sine mere unikke nye hoteller, Kødbyen på Vesterbro i København. De 370 værelser skal blandt andet udsmykkes med flotte fotos fra kvarterets beboere.

Hotelkæde skal bruge 25.000 nye medarbejdere

Svenske hoteller tiltrækker ikke nok nye ansatte. Nyt samarbejde mellem Nordic Choice Hotels og uddannelsesinstitution skal i Sverige med jobgaranti afhjælpe noget af den akutte mangel.

Kendt hotel blev større

”Lavprisselskaberne fra Aalborg Lufthavn er blandt vores største konkurrenter,” siger direktøren for berømte Ruths Hotel i Gammel Skagen, der netop har fået seks nye værelser.

Ishockey-VM var navnlig godt for midtjyske hoteller

De danske hoteller havde i maj et rekordhøjt antal overnatninger – navnlig båret frem af VM i ishockey i Herning og København. Også fremgang på feriecentre, campingpladser, vandrerhjem og lystbådehavne

Scandic får nyt lufthavnshotel

I 2021 åbner nyt hotel med 222 værelser ved Gøteborgs lufthavn; det skal drives af Scandic der også er på vej med stort hotel ved Københavns Lufthavn.

Tidligere Trump-hotel solgt til Qatar

Berømte 5-stjernede Plaza Hotel i New York har igen skiftet ejer; denne gang er køberen et selskab fra Qatar. En af hotellets tidligere ejere var Donald Trump.