Hovedrengøring i Paris

Borgmester i Paris Anne Hidalgo har fået nok af affald og beskidte gader i den franske hovedstad og sætter gang i en ambitiøs rengøringsplan.

Ifølge Anne Hidalgo skal byen fremover være ’kompromisløs over for dem, som svinder i det offentlige rum’. En særlig politistyrke, der uddeler bøder for henkastning af affald bliver midt i 2018 udvidet med 50% i forhold til det nuværende niveau.

For at kunne gennemføre projektet, investeres 22 millioner Euro – 150 millioner kroner – i nyt udstyr til rengøring af gaderne.

Desuden afsættes 1,5 millioner Euro til skadedyrsbekæmpelse. Ud over rengøringsarbejdernes daglige morgenrunde, skal der nuogså gøres rent om aftenerne. Syv mobile teams skal cirkulere rundt i byen og gøre rent – især omkring turistområderne.

Affald og griseri er det område, som pariserne og turisterne klager mest over. Ifølge byens egen statistik blev der givet bøder til 33.000 personer for at svine i 2015. Sidste år var det tal steget til 37.000.

 

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.