Hovsa Ryanair

2

ryanairKOLLISION: To Ryanair B737-fly kom for tæt på hinanden og beskadigede begge fly, da de taxiede ud i Dublin lufthavn – nøjagtigt det samme skete i oktober sidste år på helt samme måde.

Måske var det piloterne, som ikke holdt tungen lige i munden. Måske fik de forkerte ordrer fra flyveledelsen, men kendsgerningen er i hvert fald, at Air Accident Investigation i Irland undersøger de nærmere omstændigheder ved, at to fly fra Ryanair kom for tæt på hinanden 1. april.

Da de taxiede ud for at flyve til hhv. Edinburgh og Zadar i Kroatien ramlede det ene flys vingeparti sammen med halepartiet på det andet, og der skete en del materiel skade på begge fly af typen Boeing 737-800. Der var ingen personskade.

Nøjagtigt det samme skete i oktober sidste år, da to Boeing 737 fra Ryanair på helt samme måde kolliderede på vej til take off i Dublin.

Skulle de mon have for travlt i lavprisselskabet?

 

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Hovsa Ryanair"

Notify of
avatar
LPV
LPV

Ingen tvivl om at de havde for travlt. Næsten lige travlt som når ATR’er fra JT eller DAT fræser rundt om hjørnerne – så det nærmest føles som om de kører på to hjul.

Eller lige så travlt som da to SAS-fly i efteråret 2012 røg af taxivejen i CPH – det ene helt ud i græsset, det andet nåede at stoppe lige inden græsset. Ved samme lejlighed, krævede SAS i øvrigt som eneste operatør, at den pågældende taxivej blev lukket, fordi man mente den var farlig! Havarirapporten kom dog frem til en helt anden konklusion.

pedersen
pedersen

Det var nok alle 4 piloter, der end ikke kunne leje bil uden extra tillægsforsikring; grundet alder.

wpDiscuz