Hundedag i Tivoli

Hundens Dag_Tivoli_2015_Claudia Dons (13)Dansk Kennel Klub og Tivoli holder Hundens Dag søndag den 11. september med temaet ’Fantastiske Filmhunde’.

Dagen slutter med agility opvisning foran Plænen, hvor gæsternes egne hunde også kan få lov til at prøve. Der er tilmeldt mere end 100 hunderacer, som deltager i årets hundeparade. Der lægges ud klokken 11.00 og hunde har gratis adgang i Tivoli på dagen ifølge betalende ledsager.

Der bliver ekstra glamour når hundeshow på Plænescenen går i gang klokken 15.00. Temaet er ’Fantastiske Filmhunde’. Tænk bare på ’Kvik’ i Matador, eller Lassie-filmene, for ikke at nævne ’Turner og hund’ med en dogue de Bordeaux, 101 dalmatinere og den danske hønsehund, berømt som Poul Thomsens trofaste Balder.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.